Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 46

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. LUNCHSET CAMPUS - SHIMMER & SHINE
  € 18,98
  ROSTI MEPAL LUNCHSET CAMPUS - SHIMMER & SHINE
 2. LUNCHSET CAMPUS MY HORSE
  € 18,98
  ROSTI MEPAL LUNCHSET CAMPUS MY HORSE
 3. LUNCHSET CAMPUS TROPICAL FLAMINGO
  € 18,98
  ROSTI MEPAL LUNCHSET CAMPUS TROPICAL FLAMINGO
 4. ISOLEERFLES EXCALIBUR 500 ML SLIM
  € 19,99
  ROSTI MEPAL ISOLEERFLES EXCALIBUR 500 ML SLIM
 5. DRINKFLES POPUP - LAMA
  € 9,99
  ROSTI MEPAL DRINKFLES POPUP - LAMA
 6. LUNCHBOX - FABELTJESKRANT
  € 8,99
  ROSTI MEPAL LUNCHBOX - FABELTJESKRANT
 7. SCHOOLBEKER - FABELTJESKRANT
  € 8,99
  ROSTI MEPAL SCHOOLBEKER - FABELTJESKRANT
 8. DRINKFLES POPUP - FABELTJESKRANT
  € 9,99
  ROSTI MEPAL DRINKFLES POPUP - FABELTJESKRANT
 9. SCHOOLBEKER CAMPUS - DOODLE
  € 8,99
  ROSTI MEPAL SCHOOLBEKER CAMPUS - DOODLE
 10. POP UP CAMPUS - DOODLE
  € 9,99
  ROSTI MEPAL POP UP CAMPUS - DOODLE
 11. FRUITBOX CAMPUS
  € 4,99
  ROSTI MEPAL FRUITBOX CAMPUS
 12. LUCHBOX CAMP
  € 7,99
  ROSTI MEPAL LUCHBOX CAMP
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 46

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Broodtrommels en drinkbekers

Niks is zo leuk om op school je broodtrommel open te maken en te weten je komen wat je die dag hebt meegekregen. Daarnaast een bijpassende drinkbeker met jouw lievelingsdrankje erin. Je dag kan dan niet meer stuk! Het assortiment van Mepal zorgt ervoor dat jouw broodtrommel en drinkbeker op elkaar afgestemd kunnen worden en dat iedere dag een feestje is.

 

Verschillende soorten broodtrommels

Iedere broodtrommel heeft hetzelfde formaat, maar hoe je de broodtrommel indeelt en wat voor voorkant de broodtrommel heeft kan verschillen. Zo zijn er lunchboxen met een leuke print van een van je jeugdhelden of gewoon een broodtrommel met een te gekke print. Daarnaast zijn er ook de luchboxen met een effen kleur. Zo heb je veel keus uit de verschillende soorten broodtrommels. Daarnaast kan je de lunchboxen ook indelen hoe jij het wilt hebben. Heb je grote honger en wil je alleen brood meenemen, dat kan. Maar wil je een combinatie van brood met bijvoorbeeld fruit of groente? Dan kan er een los bentobakje of fruitbox ingelegd worden. Zo kan je eenvoudig je brood scheiden van het fruit. Een fruitbox kan je daarnaast ook los meenemen in plaats van in de lunchbox te doen. Het bentobakje hoeft niet perse

 

Verschillende soorten drinkbekers

Geen behoefte aan een pakje drinken, maar gewoon gebruik maken van een drinkbeker? Dat kan met de verschillende soorten drinkbekers. De drinkbekers zijn zo gemaakt dat deze lekvrij zijn en voor iedereen eenvoudig te openen, ook voor kinderen. Er zijn twee verschillende soorten bekers: een schoolbeker en een pop-up drinkfles. De schoolbekers hebben een draaidop, waardoor je met drie keer draaien de beker open hebt. De pop-up drinkflessen zijn voorzien van een systeem waarbij je een knop in moet drukken en het drinkgedeelte dan open gaat. Druk je nog een keer op de knop, dan kan het drinkgedeelte weer dichtgemaakt worden. Ook deze drinkbekers en –flessen zijn er met de prints van je jeugdhelden en andere te gekke prints. Ben je niet zo van de prints? Dan zijn er ook nog de effen kleuren drinkbekers.