Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Producten 1-12 van 18

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. COMMUTER MUG SILVER
  € 8,95
  REGATTA COMMUTER MUG SILVER
 2. FOLDING BOTTLE OXFORD BLUE
  € 4,95
  REGATTA FOLDING BOTTLE OXFORD BLUE
 3. VACUUM FLASK SILVER
  € 25,00
  REGATTA VACUUM FLASK SILVER
 4. COPACT COOK SET SILVER
  € 45,00
  REGATTA COPACT COOK SET SILVER
 5. MIZU WINE CUP WHITE
  € 34,95
  MIZU WINE CUP WHITE
 6. MIZU WINE CUO GLOSSY (2PK)
  € 34,95
  MIZU MIZU WINE CUO GLOSSY (2PK)
 7. MIZU CAMP CUP GLOSSY
  € 19,95
  MIZU MIZU CAMP CUP GLOSSY 
 8. TREKKING KIT 8 DELIG
  € 39,95
  CAMPINGAZ TREKKING KIT 8 DELIG
 9. BASE CAMP
  € 39,95
  CAMPINGAZ BASE CAMP
 10. BLEUET CV300 STOVE
  € 29,95
  CAMPINGAZ BLEUET CV300 STOVE
 11. BLEUET 206 PLUS STOVE
  € 29,95
  CAMPINGAZ BLEUET 206 PLUS STOVE
 12. FLOW SOEPKOP 375 ML RETRO BLUE
  € 5,99
  MEPAL FLOW SOEPKOP 375 ML RETRO BLUE
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Producten 1-12 van 18

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Keukenartikelen

Wanneer je gaat kamperen of met de camper op vakantie gaat, is het handig om keukenartikelen mee te nemen dat niet snel stuk gaat, denk hierbij aan plastic servies. Daarnaast is het handig om kleine kooktoestellen mee te nemen, zodat je toch warm eten klaar kan maken op de camping. Het assortiment Bo Camp, Campingaz, Mizu en Rosti Mepal is voorzien van servies en apparaten om het koken gemakkelijk te maken.

 

Campingservies dat niet snel stuk gaan

Wanneer je op kampeervakantie gaat of op de camping gaat staan, is het niet verstandig om je goede stenen of porseleinen servies mee te nemen. Aangezien dit snel stuk kan gaan en het is relatief zwaar. Echter heb je wel borden, bestek en bekers nodig om van te kunnen eten en uit te kunnen drinken op vakantie. Gebruik dan eens het servies en bestek dat gemaakt is van melamine, een soort kunststof. Dit servies kenmerkt zich door het lichte gewicht, maar dat het wel stevig is en niet snel kapot gaat. Het kan namelijk zo zijn dat er wel eens een bord van de tafel valt. Het campingservies bestaat uit bekers, mokken, platte borden en diepe borden. Daarnaast zijn er ook nog de wat luxere glazen en mokken van Mizu, die er voor zorgen dat jij je wijntje toch op een leuke manier kan drinken op de camping.

 

Kooktoestellen, om in de buitenlucht te koken

Wanneer je in een tent gaat slapen, zou je het liefst primitief willen koken: een eigen vuur maken en daar een pot eten boven hangen. Echter kiezen mensen er toch voor een snellere manier van koken, maar dat je toch in de buitenlucht je eten klaar kan maken. Bij kooktoestellen heb je de keuze tussen 1- of 2-pits. De meeste kooktoestellen worden met een gasslang op een propaan of butaan gasfles aangesloten. De kooktoestellen zijn erg compact, waardoor je ze gemakkelijk mee kan nemen. De 1- en 2-pits kooktoestellen zijn zeer geschikt voor de lichte kampeerders onder ons. Deze kooktoestellen zijn licht en zorgen ervoor dat je geen grote gasfles hoeft mee te nemen om er mee te kunnen koken.

Andere keukenartikelen

Om het leven op een camping gemakkelijker te maken zijn een aantal keukenartikelen noodzakelijk: pannen, jerrycans en een reisdompelaar. Koken is een van de belangrijkste dingen wanneer je lang op de camping staat. Het liefst zou je de pannen die je thuis gebruikt mee willen nemen op vakantie. Maar deze zijn iets te zwaar om mee te nemen. De campingpannen van Campingaz zijn kwalitatief goede pannen en zijn licht van gewicht. Daarnaast heb je niet overal dat je meteen water kan koken. Dan is het handig als je een reisdompelaar bij je hebt. Een reisdompelaar stop je in het water en hierdoor wordt je water elektrisch verwarmd. Dit verwarmingselement is geschikt om onderweg te gebruiken.