Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Producten 1-12 van 22

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. ISLA CHAIR
  € 25,00
  REGATTA ISLA CHAIR
 2. MATIO PICNIC RUG
  € 15,00
  REGATTA MATIO PICNIC RUG
 3. ANIMAL KIDS CHAIR DINO
  € 25,00
  REGATTA ANIMAL KIDS CHAIR DINO
 4. ANIMAL KIDS CHAIR PARROT
  € 25,00
  REGATTA ANIMAL KIDS CHAIR PARROT
 5. Sale
  PERCE CHAIR BLUE
  Special Price € 32,95 Regular Price € 64,95
  OUTWELL PERCE CHAIR BLUE
 6. VIENTO INFLATABLE CHAIR
  € 44,95
  REGATTA VIENTO INFLATABLE CHAIR
 7. FORZA CHAIR
  € 64,95
  REGATTA FORZA CHAIR
 8. KRUZA CHAIR
  € 47,50
  REGATTA KRUZA CHAIR
 9. KIDS ISLA CHAIR
  € 17,50
  REGATTA KIDS ISLA CHAIR
 10. FOLDING GAMESTABLE
  € 69,95
  REGATTA FOLDING GAMESTABLE
 11. REGATTA CENA TABLE LEAD GREY
  € 59,95
  REGATTA CENA TABLE LEAD GREY
 12. Sale
  FOLDING FURNITURE
  Special Price € 19,95 Regular Price € 29,95
  OUTWELL FOLDING FURNITURE
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Producten 1-12 van 22

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tafels en Stoelen

Wanneer je naar de camping gaat, is het fijn om buiten te kunnen zitten. Hier wil je dan comfortabel van de vakantie genieten. Daarnaast wil je ook zo veel mogelijk buiten eten, aangezien binnenin de caravan, camper of tent weinig plek is. Het assortiment van Bo Camp, Easy Camp, Regatta en Outwell zorgt er dan ook voor dat jij de perfecte comfortabele stoel en stevige tafel hebt om optimaal van je vakantie te kunnen genieten.

 

Voordelen van een campingtafel

Het eerste voordeel van een campingtafel is dat deze minder ruimte in beslag neemt dan een gewone tafel. De poten van de campingtafel kunnen eenvoudig ingeklapt worden. Hierdoor zijn de campingtafels gemakkelijk op te bergen, maar ook eenvoudig mee te nemen. Daarnaast zijn de meeste campingtafels verstelbaar. Dit zorgt ervoor dat je de tafel op de juiste hoogte hebt staan, maar ook dat je de tafel op alle ondergronden kwijt kan. De pootjes zijn namelijk los verstelbaar, waardoor je het ene pootje langer kan maken dan de andere.

 

Maten van een campingtafel

In de maten van een campingtafel kan ook nog verschil zitten. Zo heb je tafels die geschikt zijn voor twee personen, maar daarnaast heb je ook tafels voor zes of acht personen. Er zijn niet alleen tafels die kunnen dienen als eettafel, maar ook campingtafels die als bijzettafeltje kunnen dienen. Deze bijzettafeltjes zijn zeer geschikt voor de lichte kampeerders onder ons.

 

Verschillende soorten campingstoelen

De kampeerstoelen zijn in verschillende soorten onder te verdelen: campingstoelen met een voeteneind, klapstoelen, vissersstoeltjes, strandstoelen en campingstoelen voor kinderen. Noem het maar op. Kenmerkend aan alle campingstoelen is dat ze eenvoudig in te klappen zijn. Zo nemen ze weinig ruimte in beslag en kan je de campingstoelen gemakkelijk vervoeren. Daarnaast moeten de poten of het onderframe van de stoelen iedere ondergrond aan kunnen. Zo staat de kampeerstoel altijd stevig en kan jij comfortabel van je vakantie genieten.