Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Producten 1-12 van 21

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. WATERFLES JUSTWATER 500ML
  € 12,99
  ROSTI MEPAL WATERFLES JUSTWATER 500ML
 2. WATERFLES ELLIPSE 500ML
  € 8,99
  ROSTI MEPAL WATERFLES ELIPSE 500ML
 3. ISOLEERFLES EXCALIBUR 700 ML
  € 22,99
  ROSTI MEPAL ISOLEERFLES EXCALIBUR 700 ML
 4. ELLIPSE WATERFLES TO GO 500ML
  € 8,99
  ROSTI MEPAL ELLIPSE WATERFLES TO GO 500ML
 5. Sale
  HYDRO GABBAG 3L LICHT BLAUW
  Special Price € 29,95 Regular Price € 44,95
  HYDRO GABBAG 3L LICHT BLAUW
 6. WATERFLES CAMPUS 500 ML
  € 9,99
  ROSTI MEPAL WATERFLES CAMPUS 500 ML
 7. WATERFLES CAMPUS 500 ML
  € 9,99
  ROSTI MEPAL WATERFLES CAMPUS 500 ML
 8. WATERFLES CAMPUS 500 ML
  € 9,99
  ROSTI MEPAL WATERFLES CAMPUS 500 ML
 9. Sale
  HYDRO GABBAG 3L ROOD
  Special Price € 29,95 Regular Price € 44,95
  GABBAG HYDRO GABBAG 3L ROOD
 10. HYDRO GABBAG 3L ZWART
  € 44,95
  GABBAG HYDRO GABBAG 3L ZWART
 11. HYDRO GABBAG 3L WIT
  € 44,95
  GABBAG HYDRO GABBAG 3L WIT
 12. MIZU S4 PEACH EL
  € 29,95
  MIZU MIZU S4 PEACH EL 
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Producten 1-12 van 21

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Drinkflessen en drinktassen

Wat voor activiteit je ook gaat doet, het is altijd fijn om een fles water mee te nemen onderweg. Zo blijf je gehydrateerd. Wanneer je bijvoorbeeld een wandeling gaat doen, is een drinkfles al goed genoeg. Wanneer je gaat fietsen, kan een drinktas handig zijn. Zo heb je je handen vrij voor het fietsen en kan je toch af en toe een slokje nemen. Het assortiment van onder andere Contigo, Gabbag, Klean Kanteen, Mepal en Sigg zorgen ervoor dat jij altijd een handige drinkfles of –tas bij kan hebben.

 

Verschillende soorten drinkflessen

Het brede assortiment drinkflessen bestaat uit pop-up flessen, drinkflessen met een straw-systeem, roestvrijstalen drinkflessen en sportbidons. Pop-up is een systeem waarbij je een knop in moet drukken om het drinktuitje omhoog te krijgen. Hier kan je dan uit drinken. Wanneer je de drinkfles dicht wilt doen, druk je nogmaals op het knopje. Een drinkfles met een straw-systeem zorgt ervoor dat je eenvoudig uit de fles kan drinken. Zet het drinkgedeelte omhoog en vanuit het rietje kan er gedronken worden. Met de roestvrijstalen drinkflessen kan je het drinken koud of warm houden. Deze flessen hebben een bredere opening. Hierdoor kan je het warme drinken eenvoudig in de fles doen. Daarnaast zou je het koude drinken nog kouder kunnen maken door er ijsklontjes in te doen.

 

Voordelen van drinktassen

Wanneer je gaat wielrennen, hardlopen of gaat mountainbiken, wil je de focus leggen op de activiteit die je aan het doen bent. Dan is het in sommige gevallen niet fijn om tussendoor te stoppen om even wat te drinken. Een drinktas of watertas is dan een handige oplossing. In een drinktas kan een waterzak met drinksysteem gestopt worden. Het drinksysteem zorgt ervoor dat je middels een slangetje het water kan drinken. Door de drinktas kan je eenvoudig water meenemen en tussendoor af en toe een slok nemen.

 

Blijf tijdens het sporten gehydrateerd met de drinkflessen of drinktassen. Daarnaast kan je de drinkflessen ook eenvoudig gebruiken op het werk of neem de drinkflessen mee naar school. De drinktassen zijn geschikter wanneer je iets actievers gaat doen. Bekijk daarom het assortiment drinkflessen en drinktassen en beslis wat voor drinkfles of drinktas het beste bij jou en jouw activiteit past.