Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Producten 1-12 van 23

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Sale
  BANDIT SLAAPMAT 10CM
  Special Price € 54,95 Regular Price € 79,95
  GABBAG BANDIT SLAAPMAT 10CM
 2. NAPA ULTRA750 MAT AMBER GLOW
  € 34,95
  REGATTA NAPA ULTRA750 MAT AMBER GLOW
 3. REGATTA NAPA 7 MAT PEPPER
  € 54,95
  REGATTA NAPA 7 MAT PEPPER
 4. REGATTA NAPA 5 EXTREME GREEN
  € 47,50
  REGATTA NAPA 5 EXTREME GREEN
 5. REGATTA NAPA 3 OXFORD BLUE
  € 40,00
  REGATTA NAPA 3 OXFORD BLUE
 6. Sale
  SELF-INFLATING MAT DOUBLE
  Special Price € 64,95 Regular Price € 89,95
  OUTWELL SELF-INFLATING MAT DOUBLE
 7. SKY PUMP 12V/230V
  € 24,95
  OUTWELL SKY PUMP 12V/230V
 8. PUMP 2-WAY
  € 17,95
  OUTWELL PUMP 2-WAY
 9. FOOT PUMP 5 LTR
  € 14,95
  OUTWELL FOOT PUMP 5 LTR
 10. FOOT PUMP 3 LTR
  € 11,95
  OUTWELL FOOT PUMP 3 LTR
 11. Sale
  SELF-INFLATING 5.0 SINGLE
  Special Price € 39,95 Regular Price € 49,95
  PURE2 IMPROVE SELF-INFLATING 5.0 SINGLE
 12. Sale
  FLOCK CLASSIC KING
  Special Price € 32,95 Regular Price € 49,95
  OUTWELL FLOCK CLASSIC KING
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Producten 1-12 van 23

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Luchtbedden en slaapmatjes

Waar je ook naar toe gaat, een goede en comfortabele nachtrust is belangrijk om met veel energie de volgende dag in te gaan. Wanneer je in een tent gaat slapen, kan je niet je jammer genoeg niet je hele bed meenemen. Dan is een goed luchtbed of een comfortabel slaapmatje dé oplossing. Het assortiment van Campingaz, Coleman, Easy Camp, Outwell en Regatta zorgt ervoor dat jij comfortabel de nacht doorkomt.

 

Luchtbedden voor een comfortabele nacht

Een luchtbed is vaak een rubberen matras dat gevuld is met lucht en de bovenkant is bedekt met textiel. Doordat het luchtbed gevuld is met lucht en doordat je op textiel ligt, lig je comfortabel op het luchtbed. Wanneer het luchtbed geen lucht bevat, kan je het opvouwen en eenvoudig vervoeren. Luchtbedden zijn er in verschillende vormen en maten. Zo zijn er een- en tweepersoons luchtbedden, maar kunnen de diktes ook variëren. Je hebt luchtbedden tot 25 cm hoog en je hebt hogere en dikkere luchtbedden. Hoe dikker het luchtbed is, hoe comfortabeler je ligt. Dit komt omdat je, met wat voor houding dan ook, niet op de grond komt te liggen. De meeste luchtbedden moet je handmatig oppompen, maar er zijn ook luchtbedden die zelf lucht in het luchtbed blazen.

 

Slaapmatjes zijn eenvoudig te vervoeren

Slaapmatjes hebben dezelfde functie als een luchtbed, een comfortabele nachtrust. Deze zijn echter iets dunner dan de luchtbedden. Hierdoor zijn ze geschikt voor de backpackers en de kampeerders onder ons. Doordat de slaapmatjes dunner zijn dan de luchtbedden, kan je ze gemakkelijk oprollen tot een klein pakketje. Slaapmatten zijn gemaakt van een wat steviger materiaal, waardoor ze langer meegaan dan de luchtbedden. Het kan zijn dat je zelf lucht moet blazen in je slaapmatje en daarna het gat dicht moet draaien met een draaidop. Maar er zijn ook slaapmatjes die dat zelf doen. Hier hoef je het slaapmatje alleen maar uit te rollen en na een tijdje de dop dichtdraaien.

 

Ga je voor de handpomp of toch voor de elektrische pomp?

Wanneer je geen luchtbed of slaapmatje hebt dat zelf lucht erin blaast, heb je een pomp nodig. Er zijn twee verschillende soorten pompen: een handpomp en een elektrische pomp. Een handpomp kunnen twee functies hebben. Zo heb je een handpomp die maar op één manier lucht in een luchtbed kan pompen en een handpomp die met beide bewegingen lucht in het luchtbed kan pompen. Een elektrische pomp kun je middels een stekker gebruiken, maar kan ook met een autolader. Bij het pompen via een auto moet je kijken naar het aantal Volt wat je lader aankan en het aantal Volt van de elektrische pomp. Kom je met het aantal Volt hoger dan de lader, is het slim deze niet aan te sluiten op je autolader. Verder zit er bij de meeste pompen verschillende soorten opzetstukjes bij, waardoor de handpomp of de elektrische pomp op ieder luchtbed van toepassing is.