Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 43

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. 2IN1 PINGUIN
  € 14,95
  2IN1 PINGUIN
 2. U SHAPE MEM FOAM GREY
  € 14,95
  U SHAPE MEM FOAM GREY
 3. U SHAPE HORSE
  € 14,95
  U SHAPE HORSE
 4. U SHAPE SPOTTED DOG
  € 14,95
  U SHAPE SPOTTED DOG
 5. Sale
  OUTLAW SLAAPZAK 85x210CM
  Special Price € 44,95 Regular Price € 69,95
  GABBAG OUTLAW SLAAPZAK 85x210CM
 6. CUDDLEBUG KUSSEN BUTTERFLY
  € 14,95
  CUDDLEBUG KUSSEN BUTTERFLY
 7. TRAVEL BED BUG 2 PERSONEN
  € 29,95
  TRAVELSAFE TRAVEL BED BUG 2 PERSONEN
 8. SLEEPINGBAG LINER
  € 17,50
  REGATTA SLEEPINGBAG LINER
 9. CUDDLEBUG ARMY GREEN
  € 12,95
  CUDDLEBUG ARMY GREEN
 10. CAT PINK
  € 14,95
  CUDDLEBUG CAT PINK
 11. CUDDLEBUG SMILEY HEART
  € 12,95
  CUDDLEBUG SMILEY HEART
 12. CUDDLEBUG KUSSEN PANDA
  € 14,95
  CUDDLEBUG KUSSEN PANDA
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 43

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Slaapzakken en Reiskussens

Wanneer je gaat kamperen, is een slaapzak een van de items die noodzakelijk is. Hierdoor kan je na een lange dag vol activiteiten, comfortabel en warm gaan slapen. Het assortiment slaapzakken, kussens en lakenzakken van Bo Camp, Cuddlebug, Easy Camp, Regatta, Nomad, Outwell en Travelsafe zorgen ervoor dat jij comfortabel en warm de nacht door komt tijdens het kamperen.

 

Een klassieke slaapzak of toch een mummiemodel?

Wanneer je in een tent gaat slapen, is het van belang om te bepalen in wat voor temperaturen je komt. Pas hier dan ook de keuze van de slaapzak op aan. Wanneer je in de zomer naar een festival gaat, wil je niet in een dikke slaapzak liggen die voor -10 graden geschikt is. En wanneer je naar een kouder land gaat, waar het snachts goed kan vriezen, wil je niet in een slaapzak liggen die voor warmere temperaturen geschikt zijn. Een klassieke slaapzak is een rechthoekige dekenslaapzak die je helemaal open kan ritsen en waarin je vrij kan bewegen. Dit zijn de wat zwaardere slaapzakken, maar daardoor ook warmer. De klassieke slaapzak is geschikt tot temperaturen tot ongeveer 10 graden. Een mummieslaapzak is aan de bovenkant breder dan aan de onderkant. Daarnaast heeft een mummiemodel een capuchon, waar de warmte niet meteen weg kan. Hier komt ook de naam mummieslaapzak vandaan, het toelopende en nauwsluitende slaapzak . Het voordeel van een mummiemodel is dat je minder loze ruimte hoeft te verwarmen en dus sneller op temperatuur blijft. Doordat je minder hoeft te verwarmen, isoleren deze mummieslaapzakken beter dan de klassieke dekenslaapzakken. Naast de klassieke slaapzakken en de mummieslaapzakken zijn er ook lakenzakken om je slaapzakken mee te beschermen. Deze lakenzakken zorgen ervoor dat jouw slaapzak niet vies wordt en dus minder vaak hoeft te wassen. Daarnaast biedt de lakenzak wat extra isolatie. 

 

Materiaal van de verschillende soorten slaapzakken

Een slaapzak kan van meerdere materialen gemaakt worden: dons, synthetisch, katoen en polyester in combinatie met katoen. De lakenzakken worden gemaakt van katoen, waardoor het gemakkelijk uit te wassen is. Dekenslaapzakken worden vaak gemaakt van een buitenlaag van polyester of katoen en de binnenkant van katoen of synthetisch weefsel. Mummieslaapzakken worden vooral gemaakt met een dons binnenkant, waardoor je een goede isolatie hebt tijdens het slapen.

 

(Reis)kussens voor elke gelegenheid 

Om het slapen in een tent of tijdens een reis comfortabeler te maken, is een (reis)kussen misschien wel dé oplossing. Een nekkussen is een item dat je eenvoudig tijdens de reis kan gebruiken. Dit kussen heeft een u-vorm, waardoor je hem gemakkelijk om je nek kan doen. Hierdoor kan je comfortabel slapen tijdens je reis. Naast de nekkussens heb je ook rolkussens en kussens in een grappige vorm van Cuddlebug. Deze kussens  zijn gemaakt van stretch en zijn antiallergisch.