Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 105

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. FLORIDA SET
  € 149,99
  PRINCESS TRAVELLER FLORIDA SET
 2. FLORIDA L
  € 89,99
  PRINCESS TRAVELLER FLORIDA L
 3. FLORIDA S
  € 69,99
  PRINCESS TRAVELLER FLORIDA S
 4. SAN FRANCISCO SET
  € 169,99
  PRINCESS TRAVELLER SAN FRANCISCO SET
 5. SAN FRANCISCO L
  € 104,99
  PRINCESS TRAVELLER SAN FRANCISCO L
 6. SAN FRANCISCO S
  € 74,99
  PRINCESS TRAVELLER SAN FRANCISCO S
 7. SAN FRANCISCO L
  € 104,99
  PRINCESS TRAVELLER SAN FRANCISCO L
 8. SAN FRANCISCO S
  € 74,99
  PRINCESS TRAVELLER SAN FRANCISCO S
 9. SAN FRANCISCO ABS BLUE L
  € 104,99
  PRINCESS TRAVELLER SAN FRANCISCO ABS BLUE L
 10. SAN FRANCISCO ABS BLUE S
  € 74,99
  PRINCESS TRAVELLER SAN FRANCISCO ABS BLUE S
 11. GRENADA ABS WHITE SL-SET
  € 109,99
  PRINCESS TRAVELLER GRENADA ABS WHITE SL-SET
 12. GRENADA ABS WHITE L
  € 69,99
  PRINCESS TRAVELLER GRENADA ABS WHITE L
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 105

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Koffers

Ga je op vakantie, een weekendje weg of heb je een zakenreis? Wat voor gelegenheid je ook hebt, een koffer is het item om mee te nemen op reis. Van handbagage en trolleys tot aan koffers met een groot volume, het assortiment van Delsey en Princess Traveller zorgen ervoor dat jij altijd het juiste formaat koffer hebt tijdens een reis.

 

Koffers voor handbagage

Wanneer je met het vliegtuig gaat, mag je handbagage van een bepaald formaat meenemen. Zo’n trolley voor handbagage wordt ook wel cabin trolley genoemd. Steeds meer reizigers gebruiken dit soort trolleys als reiskoffer, waardoor ze geen bagage meer in hoeven te checken. Deze koffers hebben een compact formaat en zijn licht van gewicht. De meeste handbagage trolleys hebben een maximale afmeting van 55 x 40 x 20 cm. Bij sommige maatschappijen is het wat ruimer, bij andere weer wat smaller. Kijk dan voor de zekerheid bij de desbetreffende maatschappij hoe groot en hoe zwaar je handbagage mag zijn.

 

Groter formaat koffers

Grote maten koffers zijn geschikt om als ruimbagage te gebruiken. Ruimbagage is de bagage die je afgeeft wanneer je incheckt en in het luchtruim komt van het vliegtuig. In tegenstelling tot handbagage mogen bijvoorbeeld grotere verpakkingen vloeistoffen hier wel in mee. De koffers die in het ruimbagage gaan, hebben een groter volume dan cabin trolleys. Dit volume kan oplopen tot wel 120 liter. Dus hoe groter de koffer is, hoe meer je mee kan nemen tijdens je reis.

 

Zachte en harde koffers

Bij het uitzoeken van een koffer kan je kiezen tussen een harde en een zachte koffer. Een harde koffer is vaak gemaakt van een kunststof als polypropyleen of ABS, een zachte koffer is over het algemeen gemaakt van een soort polyester. Harde koffers beschermen de inhoud goed tegen de klappen van het vervoeren van de koffer. Een zachte koffer zorgt voor meer flexibiliteit, waardoor je net wat meer mee kan nemen dan in een harde koffer. Een tip voor als je vaak reist: neem een harde koffer. Je koffer krijgt namelijk veel te voorduren met het in- en uitladen van de bagage. Een harde koffer zorgt dan voor de extra bescherming tijdens de verschillende reizen.