Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Producten 1-12 van 27

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. BUNDLE PACK
  € 26,95
  SEAWAG BUNDLE PACK
 2. Sale
  WATERPROOF 8" CASE
  Special Price € 22,95 Regular Price € 27,95
  SEAWAG WATERPROOF 8" CASE
 3. WATERPROOF CASE WHITE&GREEN
  € 14,99
  SEAWAG WATERPROOF CASE WHITE&GREEN
 4. WATERPROOF CASE WHITE&BLACK
  € 14,99
  SEAWAG WATERPROOF CASE WHITE&BLACK
 5. WATERPROOF CASE BLACK&ORANGE
  € 14,99
  SEAWAG WATERPROOF CASE BLACK&ORANGE
 6. WATERPROOF CASE BLACK&GREEN
  € 14,99
  SEAWAG WATERPROOF CASE BLACK&GREEN
 7. WATERPROOF CASE WHITE&PINK
  € 14,99
  SEAWAG WATERPROOF CASE WHITE&PINK
 8. WATERPROOF CASE WHITE&BLUE
  € 14,99
  SEAWAG WATERPROOF CASE WHITE&BLUE
 9. WATERPROOF CASE BLACK&PINK
  € 14,99
  SEAWAG WATERPROOF CASE BLACK&PINK
 10. WATERPROOF CASE BLACK&BLUE
  € 14,99
   SEAWAG WATERPROOF CASE BLACK&BLUE
 11. LUCHTMATRAS 201 X 89 CM
  € 17,95
  BESTWAY LUCHTMATRAS 201x89
 12. Sale
  FLAMINGO RIDE-ON
  Special Price € 24,95 Regular Price € 34,95
  DIDAK FLAMINGO RIDE-ON
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Producten 1-12 van 27

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zwembadaccessoires

Met de zwembad accessoires kun je enorm veel plezier beleven in het water en zorg je ervoor dat jouw zwembad schoon blijft. Tijdens de warme dagen is het fijn om af en toe een duik te nemen in een verkoelend zwembad. Om dat in goede banen te leiden vind je hier de zwemarmbandjes, zwembanden, strandballen, kurken en onderhoud voor je zwembad. Het assortiment zwembad accessoires van Bestway, Life, Rucanor, Seawag en Speedo zorgt ervoor dat jij veel plezier kan beleven in het water en dat je het zwembad goed kan onderhouden. Zwembad accessoires kan je in verschillende categorieën delen.

 

Zwemhulpmiddelen om het zwemmen veilig te maken

Er zijn drie soorten zwemhulpmiddelen binnen dit assortiment: zwemarmbandjes, kurken en zwembanden. Zwemarmbandjes en zwemvleugels zijn zwemhulpmiddelen die er voor zorgen dat kinderen op een veilige manier kunnen leren zwemmen en veel plezier kunnen hebben in het water. De zwemarmbanden zijn opblaasbaar en worden om de bovenarmen geplaatst. Hierdoor kunnen kinderen eenvoudig blijven drijven en houden ze hun hoofd gemakkelijk boven water. Zwemhulpmiddelen zijn meestal fel gekleurd, waardoor je kinderen gemakkelijk terug kan vinden in het zwembad. Kurken is een ander zwemhulpmiddel dat je om je heupen draagt. Deze kurken zijn iets minder veilig dan de zwemarmbandjes. Maar de kurken zijn zeker goed te doen voor de zwemles. Zwembanden zijn ook hulpmiddelen, maar kunnen ook als speelgoed gebruikt worden. Zwembanden zijn dus vooral geschikt voor kinderen die al ervaring hebben met zwemmen. Deze draag je om je middel, waarbij het van belang is de band niet te strak zit om de middel.

 

Zwembadaccessoires om je zwembad te onderhouden

Tijdens de zomer is het fijn om een heerlijke duik te nemen in een zwembad. Wanneer je een eigen zwembad hebt, is het van belang om af en toe die verkoeling te zoeken, maar ook om het zwembad te onderhouden. Onderhoud je zwembad onder andere met de zwembadfilters en de afdekzeilen, om er voor te zorgen dat je altijd helder water hebt en het bacterievrij is.

 

Overige zwembadaccessoires

Denk bij overige zwembadaccessoires aan dingen die het plezier in het water versterken: waterproof oortjes, waterproof zakje voor je telefoon, floaters en bijvoorbeeld een strandbal. Waterproof oortjes zorgen ervoor dat jij tijdens het trekken van baantjes, gewoon kan genieten van de muziek waar jij het beste mee kan presteren. Zo heb je altijd een goede motivatie om die baantjes te trekken. Om ervoor te zorgen dat jouw telefoon niet nat wordt of in het water valt, zijn de waterproof hoesjes van Seawag een oplossing. Hier kan je jouw telefoon in stoppen en waterdicht maken. Probeer het wel eerst eens uit, voordat je het hoesje meteen onder water stopt. De floaters van Didak zorgen ervoor dat jij comfortabel op het water kan dobberen. De verschillende vormen zorgen ervoor dat jij de show kan stelen met de floaters op het water.