Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. SOLAR COVER POOL 244 CM
  € 12,95
  BESTWAY SOLAR COVER POOL 244
 2. SOLAR COVER FRAME POOL 305 CM
  € 19,95
  BESTWAY SOLAR COVER FRAME POOL 305CM
 3. COVER FAST SET POOL 244 CM
  € 9,95
  BESTWAY COVER FAST SET POOL 244 CM
 4. ONDERTEGELS ZWEMBAD
  € 12,95
  BESTWAY ONDERTEGELS ZWEMBAD
 5. FILTER CARTRIDGE 10.6 CM
  € 7,95
  BESTWAY FILTER CARTRIDGE DIAMETER 10,6CM
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zwembadonderhoud

Een zwembad in de tuin is een luxe en tijdens de zomermaanden erg fijn. Belangrijk is dat het zwembad ook onderhouden wordt. Aangezien het belangrijk is dat je helder, schoon en bacterievrij water hebt om in te zwemmen. Het assortiment van Bestway zorgt ervoor dat jij je zwembad schoon kan houden en veilig weg kan zetten.

 

Zwembad covers en ondertegels

Een van de makkelijkste manieren om een zwembad schoon te houden, is gebruik te maken van een zwembad cover. De covers zijn wat groter dan de zwembaden zelf, zodat de cover er gemakkelijk overheen past en goed afdekt. De meeste covers hebben toch kleine openingen, zodat het zeil blijft ademen. Ondertegels zorgen ervoor dat het zwembad niet lek gaat wanneer je deze ergens op gaat zetten. De ondertegels zijn gemaakt van een soort schuim, waardoor het daarnaast ook nog eens bescherming biedt wanneer je er overheen loopt.

 

Filterpompen om het zwembad schoon te houden

Een filterpomp voor een zwembad zorgt ervoor dat het zwembad schoon blijft, doordat het water goed gefilterd en gepompt wordt. Hier wordt het vieze water, het zand en de verschillende bacteriën in weggepompt. Je zal dan zwemmen in schoon en helder water. Belangrijk is om het filteren een aantal keer op een dag te doen, hierdoor zorg je ervoor dat het water extra schoon en hygiënisch blijft.