Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Producten 1-12 van 15

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. INDIE
  € 24,99
  IPANEMA INDIE
 2. ANIMAL PRINT
  € 24,99
  IPANEMA ANIMAL PRINT
 3. ANATOMIC MESH
  € 24,99
  IPANEMA ANATOMIC MESH
 4. FASHION SANDAL
  € 27,99
  IPANEMA FASHION SANDAL
 5. KIREY
  € 19,99
  IPANEMA KIREY
 6. GLAM SPECIAL
  € 29,99
  IPANEMA GLAM SPECIAL
 7. CLASSIC KIDS
  € 15,99
  IPANEMA CLASSIC KIDS
 8. BOSSA SOFT
  € 22,99
  IPANEMA BOSSA SOFT
 9. IPANEMA POSTO 10
  € 24,99
  IPANEMA POSTO 10
 10. LOLITA KIDS
  € 23,99
  IPANEMA LOLITA KIDS
 11. LOLITA
  € 25,99
  IPANEMA LOLITA
 12. CLASSIC BRASIL KIDS
  € 16,99
  IPANEMA CLASSIC BRASIL KIDS
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Producten 1-12 van 15

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Slippers

In de zomer is het fijn om footwear te dragen die lekker luchtig zijn en ook nog een comfortabel lopen. Slippers kan je daarnaast voor vele gelegenheden gebruiken, waardoor het een zeer welkom item is in iedere schoenencollectie. De collectie van Ipanema zorgt ervoor dat jij comfortabel de zomer door kan.

 

Verschillende gelegenheden om slippers te dragen

Slippers hoef je niet alleen in de zomer te gebruiken, wanneer het lekker weer is. Teenslippers kan je namelijk voor verschillende gelegenheden gebruiken. In huis bijvoorbeeld, kan je comfortabel slippers dragen. Ga je naar de sauna, het zwembad of een gelegenheid in die hoek? Dan kan je voor badslippers kiezen, maar ook voor de comfortabele teenslippers. Je schuift er zo in en hebben een fijne en comfortabele zool. Verder zijn teenslippers het item voor in de zomer, aangezien je (teen)slippers eenvoudig aan kan doen en zo de dag door komt.

 

Pasvorm van een teenslipper

Een teenslipper heeft als zool de vorm van je voet. Deze zool is meestal gemaakt van rubber, waardoor je een comfortabel voetbed hebt. Daarnaast kan de zool goed tegen water en kun je de teenslippers dus ook gemakkelijk meenemen naar het zwembad. Een teenslipper is verder te herkennen aan het opstaande stukje tussen de grote en de tweede teen in. Dit opstaande stukje is gemaakt van kunststof en wordt vastgehouden aan de zijkanten van de slipper. Deze drie punten zitten vast aan de onderkant van de teenslipper. Door het opstaande stukje en de twee banden bieden de teenslippers stevigheid.

 

Bekijk het assortiment van Ipanema voor dames, heren en kinderen. Wil je graag teenslippers voor een nettere gelegenheid? Ook deze kan je van Ipanema vinden.