Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 75

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. AGU HELM ARCH YELLOW
  Special Price € 59,95 Regular Price € 89,95
  AGU HELM ARCH YELLOW
 2. AGU HELM ARCH ZWART
  Special Price € 59,95 Regular Price € 89,95
  AGU HELM ARCH ZWART
 3. AGU HELM ARCH WHITE
  Special Price € 59,95 Regular Price € 89,95
  AGU HELM ARCH WHITE
 4. Sale
  AGU BRIL MEDINA
  Special Price € 19,95 Regular Price € 39,95
  AGU BRIL MEDINA
 5. Sale
  AGU BRIL FOSS SHIELD WIT
  Special Price € 29,95 Regular Price € 54,95
  AGU BRIL FOSS SHIELD WIT
 6. CORDO EASY POMP
  € 32,95
  CORDO EASY POMP
 7. SCHOENDL PLAAT SM SH51 SP
  € 17,95
  CORDO SCHOENDL PLAAT SM SH51 SP
 8. POMP CORDO DOUBLE ACTION X-TRA
  € 20,95
  CORDO POMP DOUBLE ACTION X-TRA
 9. BIDONHOUDER TRACKEY
  € 7,95
  CORDO BIDONHOUDER TRACKEY
 10. WMS PACK IT O/TRS
  € 30,00
  REGATTA WMS PACK IT O/TRS
 11. RISE BIB SHORTS M
  Special Price € 59,95 Regular Price € 79,95
  CRAFT RISE BIB SHORTS M
 12. ANTIGUA (BOX)
  € 59,99
  SINNER ANTIGUA
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 75

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Fietsen

Fietsen is een van de activiteiten die het meest gedaan wordt in Nederland. Voor ieder niveau zijn er de juiste artikelen en voor iedere variant van fietsen worden er verschillende artikelen aangeboden. Het assortiment van onder andere Agu, Avento, Cordo, Craft, Regatta en Wowow zorgen ervoor dat dames en heren altijd comfortabel op de fiets zitten.

 

Verschillende soorten vormen van fietsen

Van kinderen tot aan volwassenen, van recreatief fietsen tot aan professioneel fietsen. Voor iedereen is er wat wils wat betreft fietsen. Wanneer je kiest voor recreatief fietsen kan je al genieten van het Nederlandse landschap. Wanneer je gaat wielrennen zal je vooral genieten van de snelheden die je kan maken op het fijne asfalt. En wanneer je gaat mountainbiken geniet je volop van de technische stukken afgewisseld met stukken waar je jouw behendigheid kan trainen. Op wat voor manier je ook gaat fietsen, het is altijd belangrijk om comfortabel op de fiets te zitten. Hierdoor zorg je ervoor dat je de stukken die je fietst, goed vol kan houden.

 

Het assortiment van fietsen is erg breed. Dit komt omdat er voor de recreatieve fietser mooie artikelen tussen zit, maar ook voor de wielrenner en/of mountainbiker. Het belangrijkste bij fietsen is dat je comfortabel op de fiets zit en dat de fiets comfortabel fietst. Door de fietsshorts en fietsshirts zorg je ervoor dat je comfortabel op je fiets zit. Zeker wanneer je langere stukken gaat fietsen. Naast de kleding zorgen de fietsschoenen ervoor dat je comfortabel vooruit komt. Met de fietsschoenen maak je een soort trek en duw bewegingen, waardoor je de kracht uit de juiste plaatsen haalt. De fietsbrillen zorgen ervoor dat je ogen niet alleen beschermd worden tegen de zon, maar ook tegen de wind, regen en/of insecten. Bij de accessoires kan je veel vinden om er voor te zorgen dat je comfortabel de weg op kan, je jouw fiets goed kan repareren of voor een langere tijd weg kan.