Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 96

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. ENFORMA RUNNING PRO ACTIVE PINK
  € 14,99
  ENFORMA RUNNING PRO ACTIVE PINK
 2. ENFORMA RUNNING PRO ACTIVE YELLOW
  € 14,99
  ENFORMA RUNNING PRO ACTIVE YELLOW
 3. ENFORMA RUNNING ALLSEASONS WHITE
  € 14,99
  ENFORMA RUNNING ALLSEASONS WHITE
 4. ENFORMA RUNNING ALLSEASONS BLACK
  € 14,99
  ENFORMA RUNNING ALLSEASONS BLACK
 5. ENFORMA RUNNING EXTREME BLACK
  € 13,99
  ENFORMA RUNNING EXTREME BLACK
 6. ENFORMA RUNNING EXTREME WHITE
  € 13,99
  ENFORMA RUNNING EXTREME WHITE
 7. LIGHTWEIGHT ARMBAND
  € 25,00
  NIKE LIGHTWEIGHT ARMBAND 
 8. LEAN ARMBAND
  € 25,00
  NIKE LEAN ARMBAND PINK & SILVER
 9. DOUBLE POCKET FLASK BELT
  € 30,00
  NIKE DOUBLE POCKET FLASK BELT 20 OZ
 10. LIGHTWEIGHT ARMBAND 2.0
  € 25,00
  NIKE LIGHTWEIGHT ARMBAND 2.0
 11. STORM HYDRATION WAISTPACK
  € 35,00
  NIKE STORM HYDRATION WAISTPACK
 12. E2 PRIME PERFORM ARMBAND
  € 40,00
  NIKE E2 PRIME PERFORM ARMBAND
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 96

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hardlopen

Hardlopen is een sport wat je op jouw eigen tempo kan doen en zelf bepaald wanneer je het doet. Je hebt er weinig voor nodig en toch ben je goed bezig wanneer je gaat hardlopen. Of je nou een beginner, gevorderde of expert bent in het hardlopen, hier vind je altijd het juiste materiaal en de juiste kleding voor hardlopen.

 

Wanneer je begint met hardlopen zijn goede hardloopschoenen van belang. Kies voor running schoenen met een goede demping en die comfortabel aan jouw voeten zitten. Wanneer je gaat kijken voor running schoenen, is het van belang dat je goed advies krijgt over wat voor soort schoenen je aan moet schaffen. Voor het kiezen van goede hardloopschoenen is jouw looppatroon bijvoorbeeld belangrijk. Vragen over hardloopschoenen kun je stellen in een van onze Sportsworld winkels.

 

Door het maken van een hardloopschema zorg je ervoor dat je inplant wanneer je gaat lopen. Hierdoor dwing je jezelf om op die dag te gaan hardlopen. Wanneer je begint is het verstanding om niet te snel van stapel te lopen en het goed en rustig op te bouwen. Wissel stukken hardlopen af met wandelen en ga iedere keer een stapje verder. Er zijn verschillende apps die het hardlopen opbouwen. Als je van te voren al weet welk hardlooprondje je gaat doen, heb je voor jezelf al een doel bepaald. Je kan dan ook al bedenken waar je gaat lopen en waar je gaat wandelen. Tijdens het hardlopen is het van belang dat je jouw focust op andere dingen. Kijk tijdens het rennen bijvoorbeeld eens op je heen en geniet van de omgeving waarin je rent. Je zult zien, hierdoor zal je het hardlopen langer volhouden.

 

Doordat je zelf kan bepalen wanneer je gaat hardlopen, kan je er voor kiezen om het ook in de wintermaanden te doen. Neem dan eens een kijkje bij onze hardloopkleding voor tights en jacks, maar neem ook zeker een kijkje bij de accessoires. Die zorgen ervoor dat jij in de wintermaanden en in de avonden goed opvalt voor het verkeer.

 

Het assortiment van Adidas, Enforma, Falke, Rucanor en nog veel meer zorgen ervoor dat jij de juiste keuze maakt met kleding en accessoires die je nodig hebt. Neem eens een kijkje in het assortiment hardloopkleding en vind daar de kleding die bij jou past.