Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Producten 1-12 van 35

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. LONGBOARD WHEEL 70mm
  € 29,95
  SLAMM LONGBOARD WHEEL 70mm
 2. QUAD RIO PASION
  € 79,95
  SFR QUAD RIO PASION
 3. 27.75" CRUISER-IN SKATE WE TR
  € 87,50
  OSPREY 27.75" CRUISER-IN SKATE WE TR
 4. 40" TWIN TIP FADE LONGBOARD
  € 129,50
  OSPREY 40" TWIN TIP FADE LONGBOARD
 5. 39" TWIN TIP LONGB
  € 127,50
  OSPREY 39" TWIN TIP LONGB
 6. KRYPTO HEAT WAVES 32
  € 89,95
  KRYPTO HEAT WAVES 32
 7. KRYPTO CAST OFF 38
  € 129,95
  KRYPTONICS KRYPTO CAST OFF 38
 8. LONGBOARD GENUINE 46"
  € 129,95
  KRYPTONICS LONGBOARD GENUINE 46"
 9. ROCES MINICRUISER MC1 RED/YEL
  € 39,95
  ROCES MINICRUISER MC1 RED/YEL
 10. ROCES MINICRUISER MC1
  € 39,95
  ROCES MINICRUISER MC1
 11. IZI WOMEN
  € 129,95
  ROCES IZI WOMEN
 12. ROCES RC1 WHITE
  € 79,95
  ROCES RC1 WHITE
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Producten 1-12 van 35

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Inline skates en boards

Het fijne aan de zomer is dat je steeds meer activiteiten buiten kan doen, zo ook het inline skaten,  skeeleren of long boarden. Kenmerkend aan deze activiteiten is dat je je hoofd snel leegt maakt, waardoor je na de activiteit minder stress ervaart. Het assortiment van onder andere Fila, Franklin, Move, Roces en K2 zorgen ervoor dat zowel kinderen als volwassenen op een veilige manier het hoofd leeg kunnen maken met deze activiteiten. In deze categorie zijn verschillende skates, boards en stepjes te vinden die gemaakt zijn voor een leuke activiteit of om te freestylen. Bekijk hieronder het assortiment aan de verschillende categorieën.

 

Skates

De skates van onder andere Roces en K2 zorgen ervoor dat zowel kinderen als volwassenen het skaten onder de knie krijgen. Daarnaast zorgt skaten ervoor dat je je hoofd leeg kan maken met de grote afstanden die je hiermee af kan leggen. De meeste skates voor kinderen zijn verstelbaar, waardoor de skates mee kunnen groeien met de kinderen.

 

Boards

De boards van onder andere Kryptonics en Slamm zorgen ervoor dat je snel en gemakkelijk op je bestemming aan komt. Er zijn verschillende soorten boards waar je uit kan kiezen: longboards, skateboards en mini cruiser. Longboards zijn vooral geschikt als je grote stukken snel wilt bereiken. Skateboards zijn door de opwaartse achterkant geschikt voor trucjes.

 

Steps

De steps van Osprey zijn geschikt om te freestylen, vanwege het vaste stuur. Daarnaast vermindert het deck (gedeelte waar je op staat) de impact van het springen. De wieltjes van stuntsteps zijn over het algemeen kleiner dan de gewone steps, omdat je zo meer snelheid kan maken om een truc goed uit te voeren.

Bekijk het brede assortiment aan verschillende soorten skate activiteiten en beslis wat voor activiteit het beste bij jou past. Zorg er daarnaast ook voor dat je de juiste protectie om hebt tijdens een van deze activiteiten, aangezien veiligheid het belangrijkste is bij welke activiteit dan ook.