Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Producten 1-12 van 29

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. ULTRA STAR NITE GLO 175GR
  € 17,50
  ULTRA STAR NITE GLOW 175GRAM
 2. H.O.T. Speelkaarten
  € 3,95
  H.O.T . SPEELKAARTEN
 3. CRICKETSET IN T
  € 34,95
  H.O.T SPORTS CRICKETSET IN T
 4. KANJAM GLOW KIT
  € 24,95
  KANJAM GLOW KIT
 5. KANJAM DISC GLOW
  € 12,95
  KANJAM DISC GLOW
 6. KANJAM MINI DISC 3-PACK
  € 7,95
  KANJAM MINI DISC 3-PACK
 7. KANJAM GLIDERS
  € 11,95
  KANJAM GLIDERS
 8. KANJAM SPLASH
  € 27,95
  KANJAM SPLASH
 9. KANJAM MINI GAME SET
  € 19,95
  KANJAM MINI GAME SET 
 10. KANJAM DISC YELLOW
  € 10,95
  KANJAM DISC YELLOW
 11. KANJAM DISC ORANGE
  € 10,95
  KANJAM DISC ORANGE
 12. KANJAM DISC BLUE
  € 10,95
  KANJAM DISC BLUE
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Producten 1-12 van 29

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Sport en spel

Sport en spel is een categorie waarin je veel verschillende sporten en spellen tegen komt: denkspellen, waterspellen, cricket, frisbees, trainingselementen voor basketbal en pop-up doeltjes. Bekijk het brede assortiment van onder andere Axi, Bex, Eurodisc, Kanjam en Wenge en zorg voor veel plezier tijdens de zomerdagen.

 

Pop-up doeltjes

Kinderen vinden het al snel goed als ze ergens tegen een bal aan kunnen trappen. Dan zijn de pop-up voetbaldoeltjes erg handig. Deze zijn licht, gemakkelijk te vervoeren en mee te nemen en ze staan zo op. Zo hoeven ze niet meer te improviseren met het maken van een doeltje. Het pop-up voetbaldoel kan op iedere locatie gebruikt worden, omdat het niet veel ruimte in beslag neemt.  

 

Frisbees

Frisbee kan als recreatieve activiteit gedaan worden, maar ook als sport beoefend worden. Het spelen van frisbee is voor iedereen geschikt. Tijdens het frisbeeën ontwikkel je onder andere het spelinzicht en je conditie. Je kan het frisbee overal doen: in het park, op een pleintje of op straat. Het naar elkaar over werpen is al een uitdaging op zich. Wanneer je bij iemand in de handen wilt werpen, is het van belang om de frisbee na te wijzen. De schijf zal dan ook in de richting van de ander komen.

Frisbee als sport wordt gedaan buiten gedaan met twee teams van zeven personen. Het doel van frisbee is om de frisbee in de zone van de tegenstander te vangen. Ben je als eerste bij de 17 punten, dan heeft jouw team gewonnen. Je mag iet lopen met een frisbee in je hand en er is met deze sport geen fysiek contact. Wanneer de schijf de grond raakt, is de frisbee voor de tegenstander.

 

Met de Kanjam spellen kan je voor veel plezier in het water of op het strand zorgen. Maak met de strandset vette stunts en probeer hem dan in het doel te krijgen. Zorg er in het water voor dat de disc of frisbee in het doel terecht komt.

 

Overige sport en spellen

Ben je meer van de denkspellen of tactische spellen? Kijk dan eens naar de wat minder fysieke spellen: kaartspel, schaakspel, cricket en croquet. Dit gaat er minder fysiek aan toe en zorgt ervoor dat je jouw hersens kan laten kraken.