Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 45

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. PEAK TO PEAK TRUCKER
  € 24,95
  DAKINE PEAK TO PEAK TRUCKER
 2. PEAK TO PEAK TRUCKER
  € 24,95
  DAKINE PEAK TO PEAK TRUCKER
 3. LO'TIDE TRUCKER CAP
  € 24,95
  DAKINE LO'TIDE TRUCKER CAP
 4. SHORELINE TRUCKER CAP
  € 24,95
  DAKINE SHORELINE TRUCKER CAP
 5. MALCOLM COOLDOWN
  € 39,99
  HATLAND MALCOLM COOLDOWN
 6. SERENA
  € 29,95
  HATLAND SERENA
 7. OFF SPRING BASEBALL CAP GREY
  € 24,95
  UPFRONT OFF SPRING BASEBALL CAP GREY
 8. UP09 UPFRONT SNAPBACK CAP GREY
  € 29,95
  UPFRONT UP09 UPFRONT SNAPBACK CAP GREY
 9. OFF SPRING SNAPBACK CAMO
  € 29,95
  UPFRONT OFF SPRING SNAPBACK CAMO
 10. OFF SPRING SNAPBACK GREY
  € 29,95
  UPFRONT OFF SPRING SNAPBACK GREY
 11. LOGO SNAPBACK UPFRONT FV CAP
  € 29,95
  UPFRONT LOGO Snapback UPFRONT FV Cap
 12. LOGO SNAPBACK UPFRONT FV CAP
  € 29,95
  UPFRONT LOGO SNAPBACK UPFRONT FV CAP
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 45

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Caps: petten, mutsen en hoeden

Je komt ze overal in verschillende vormen en maten tegen: petten, hoeden en mutsen. Ze dienen niet alleen voor de functionaliteit, maar worden ook gedragen voor de uitstraling ofwel een stijl. Het assortiment van Hatland, State of Wow, Upfront en Wilson zorgt ervoor dat jij een goed functionerende cap of pet hebt die ook nog eens een fashionable uit ziet.

 

Petten, hoeden en mutsen

Caps worden ook wel hoofddeksels genoemd en deze kan je onderverdelen in verschillende categorieën, onder andere: petten, hoeden, mutsen, beanies, noem het maar op. Hieronder worden een aantal caps verder uitgelegd.

 

Petten voor casual of tijdens het sporten

Petten voor heren en dames zorgen er, in de functionaliteit, voor dat je gezicht beschermd wordt tegen de zon. Deze petten kun je casual dragen, maar je kunt ze ook dragen wanneer je op het sportveld staat. Kenmerkend aan dit soort petten is dat ze aan de achterkant verstelbaar zijn. Hierdoor kan je de pet goed vormen naar de maat van je hoofd. Daarnaast heb je ook nog petten die over het algemeen  casual gedragen worden. Deze kenmerken zich door de platte klep en de ronde vorm van de pet. Deze worden niet alleen met de klep naar voren gedragen, maar ook naar achteren. De verschillende soorten petten zijn ontworpen met verschillende designs en printjes.

 

Naast petten kan je ook gaan voor een muts of een beanie. Een beanie is een ander woord voor een hippe, casual muts. Mutsen zorgen er in de winter voor dat je jouw hoofd en oren warm houdt. De meeste mutsen zijn van wol gemaakt, waardoor je warm de wintermaanden doorkomt. Maar mutsen zie je tegenwoordig ook wanneer het lekkerder weer is. Dan worden ze niet gedragen om jezelf warm te houden, maar worden ze als stijlitem gedragen. Hiermee laat je dan zien wat voor soort identiteit je uitstraalt.

 

Hoeden om je zomerse outfit af te maken

Met hoeden zorg je ervoor dat je zomerse outfit afgemaakt wordt. Hiermee loop je fashionable over het strand of de boulevard en zorg je ervoor dat je gezicht beschermd wordt tegen de zon. Net als veel andere producten, hebben hoeden ook een maat. Hierbij is de omtrek van het hoofd (net wat boven de oren en de wenkbrauwen) de maat van de hoed. De maten bij hoeden zijn als volgt: 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 en 64. Waarbij de eerste twee maten S zijn en de laatste twee maten XXL zijn. De maten van de hoeden er tussenin lopen op van M tot en met XL.

Tijdens het zomerse weer is het ook van belang dat je het hoofd van je kind goed beschermt. Dit kan uitstekend met de hoedjes speciaal voor kinderen.

 

 

Bekijk het assortiment petten, hoeden en mutsen en bestel het juiste product dat bij jou past. De petten en mutsen zijn geschikt voor zowel dames als heren. Bij de hoeden is het assortiment zowel voor dames en heren als voor kinderen.