Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. W/S WINTER BEANIE RDBL
    € 19,99
    WILSON W/S WINTER BEANIE RDBL
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Caps

Je komt ze overal in verschillende vormen en maten tegen: petten en mutsen. Ze dienen niet alleen voor de functionaliteit, maar worden ook gedragen voor de uitstraling, ofwel een stijl. Het assortiment van onder andere Hatland, State of Wow, Upfront en Wilson zorgt ervoor dat jij een goed functionerende cap hebt die ook nog eens een fashionable uit ziet.

 

Petten en mutsen

Caps worden ook wel hoofddeksels genoemd en deze kan je onderverdelen in verschillende categorieën, onder andere: petten, hoeden, mutsen, beanies, noem het maar op. Hieronder worden een aantal caps verder uitgelegd.

 

Petten voor casual of tijdens het sporten

Petten voor heren en dames zorgen er, in de functionaliteit, voor dat je gezicht beschermd wordt tegen de zon. Deze petten kun je casual dragen, maar je kunt ze ook dragen wanneer je op het sportveld staat. Kenmerkend aan petten die worden gedragen tijdens het sporten, is dat ze aan de achterkant verstelbaar zijn. Hierdoor kan je de pet goed vormen naar de maat van je hoofd. Daarnaast heb je ook nog petten die over het algemeen casual gedragen worden. Deze kenmerken zich door de platte klep en de ronde vorm van de pet. Deze worden niet alleen met de klep naar voren gedragen, maar ook naar achteren. De verschillende soorten petten zijn ontworpen met verschillende designs en printjes.

Petten voor kinderen

De petten voor kleine kinderen bieden een goede UV-bescherming. Door deze petjes wordt het gezicht beschermd. Daarnaast worden bij de meeste kinderpetjes ook de nek beschermd, om het huidje van een kind te beschermen. Naast deze UV-beschermende petjes zijn er ook petjes die geschikt zijn voor kleine kinderen. Deze petjes zijn afgewerkt met een mooi een kleurrijk design.

 

Naast petten kan je ook gaan voor een muts of een beanie. Een beanie is een ander woord voor een hippe, casual muts. Mutsen zorgen er in de winter voor dat je jouw hoofd en oren warm houdt. De meeste mutsen zijn van wol gemaakt, waardoor je warm de wintermaanden doorkomt. Maar mutsen zie je tegenwoordig ook wanneer het lekkerder weer is. Dan worden ze niet gedragen om je hoofd warm te houden, maar worden ze als stijlitem gedragen. Hiermee laat je dan zien wat voor soort identiteit je uitstraalt.

 

Bekijk het assortiment petten en mutsen en bestel de pet of muts die het beste bij jou past. De petten en mutsen zijn geschikt voor zowel dames als heren.