Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. MAN MOTYON UW BOXER
    € 39,00
    UNLEASH YOUR NATURE MAN MOTYON UW BOXER
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Underwear

Underwear is de Engelse benaming voor ondergoed: hetgeen dat een grote invloed kan hebben op de activiteiten van die dag. Wanneer ondergoed niet comfortabel zit, kan je er de gehele dag last van hebben. Daarom is het fijn om comfortabel ondergoed aan te hebben dat er voor zorgt dat jij met een goed gevoel de dag door komt. Het assortiment onderbroeken van Björn Borg en Puma bestaat uit boxershorts voor heren en minishorts voor dames.

 

Boxershorts of minishorts voor dames

Er zijn verschillende soorten ondergoed voor dames: slips, strings, hipsters (ook wel minishorts genoemd) en boxershorts. Het fijne aan minishorts en boxershorts voor vrouwen is dat deze net wat steviger zijn dan de slips en de strings, door de stof waarvan het ondergoed gemaakt is. Hierdoor zitten de minishorts comfortabel en kun je met een goed gevoel de dag doorkomen. De boxershorts zijn voorzien van korte pijpjes voor de vrouwen. Hipsters hebben in tegenstelling tot de boxershorts geen pijpjes. Het ondergoed voor vrouwen kan verschillen van hoge modellen tot lage modellen. Hierbij is het per vrouw verschillen wat zij fijn en comfortabel vindt zitten. Door de elastieken rand en de aansluitende pasvorm zorgen de hipster en de boxershort ervoor dat deze onderbroeken comfortabel zitten. 

 

 

Boxershorts voor heren

Bij heren is het ondergoed te onderscheiden in boxershorts en slips. Boxershorts kunnen korte en lange pijpen hebben, maar ook een wijd of een strak model. Wat je ook kiest als man, bij heren is het belangrijk dat de boxershort niet te strak mag zitten. Niet te strak, maar bij een strak model wel een aansluitende pasvorm. De onderbroek moet onder wat voor broek dan ook comfortabel zitten en de randen mogen niet zichtbaar zijn door de broek heen. De boxershort voor heren heeft een groot draagcomfort door de combinatie van materiaal met de elastieken rand, de aansluitende pasvorm en de pijpjes. Niet iedereen houdt van de felgekleurde boxers of boxers met printjes. Naast de onderbroeken met printjes zijn er ook onderbroeken met een effen kleur. 

 

Materiaal van ondergoed

Het meeste ondergoed voor zowel dames als heren wordt gemaakt van een combinatie van katoen met elastaan. Katoen zorgt ervoor dat het ondergoed de onderbroek stevig is, het vocht goed kan absorberen en het luchtdoorlatend is. Het elastaan zorgt voor de elasticiteit van de onderbroek en dat de onderbroek een aansluitende pasvorm heeft. Er is ook ondergoed, vooral voor dames, dat gemaakt wordt met een percentage modal. Modal is een kunstmatige zijde, waardoor het ondergoed zacht en glad aanvoelt, maar wel de stevigheid heeft van het katoen. Dit materiaal is meer ademend en absorbeert meer vocht dan katoen.