Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Producten 1-12 van 23

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Sale
  COMBO VENTO ENERGY
  Special Price € 19,95 Regular Price € 39,95
  MARES COMBO VENTO ENERGY
 2. Sale
  SET FLUIDA STREAM
  Special Price € 34,95 Regular Price € 59,95
  MARES SET FLUIDA STREAM
 3. Sale
  SET FLUIDA SEAHORSE JUNIOR
  Special Price € 29,95 Regular Price € 49,95
  MARES SET FLUIDA SEAHORSE JUNIOR
 4. Sale
  SET FLUIDA SEAHORSE JUNIOR
  Special Price € 29,95 Regular Price € 49,95
  MARES SET FLUIDA SEAHORSE JUNIOR
 5. Sale
  FIJI SNORKEL
  Special Price € 7,95 Regular Price € 12,95
  MARES FIJI SNORKEL 
 6. SNORKEL SAILOR
  € 10,95
  MARES SNORKEL SAILOR 
 7. Sale
  PIRATE SNORKELSET
  Special Price € 24,95 Regular Price € 39,95
  MARES PIRATE SNORKELSET 
 8. Sale
  WAHOO SNORKELSET
  Special Price € 29,95 Regular Price € 39,95
  MARES WAHOO SNORKELSET 
 9. Sale
  PIRATE '10 SNORKELSET
  Special Price € 24,95 Regular Price € 39,95
  MARES PIRATE '10 SNORKELSET
 10. ATLANTIS WHITE/BLEU L/XL
  € 34,95
  ATLANTIS WHITE/BLEU L/XL
 11. ATLANTIS BRIGHT BLUE L/XL
  € 34,95
  ATLANTIS BRIGHT BLUE L/XL
 12. ATLANTIS BRIGHT BLUE S/M
  € 34,95
  ATLANTIS BRIGHT BLUE S/M
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Producten 1-12 van 23

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Snorkels en snorkelsets

Ga je op vakantie naar een land waar je goed kan snorkelen en mooie dingen kan zien onder water? Heb je ook altijd de onderwaterwereld van dichtbij mee willen maken? En wil je naast vissen ook wel eens een keer koraal, schaaldieren of zeeanemonen onder water zien? Het assortiment van Atlantis, Mares, Rucanor en Speedo zorgen ervoor dat jij met de onderwaterwereld kan zien met snorkels en snorkelsets.

 

Bij het snorkelen ga je alleen met je gezicht onder water en dan kan je al volop genieten van de onderwaterwereld. Het duikmasker zorgt door de grote glazen ervoor dat je veel kan zien onder water. De snorkel steekt boven het water uit, waardoor je via je mond door de snorkel kunt ademen. Het enige wat je nodig hebt tijdens het snorkelen is een duikmasker en een snorkel. Wil je grotere stukken gaan verkennen met het snorkelen? Dan is het handig om ook zwemvliezen aan te schaffen. Met een snorkelset kan je echter niet hetzelfde doen als duiken.

 

Verschillende soorten snorkelsets

Snorkelsets bestaan uit een duikmasker en een snorkel. Waarbij je met duikmaskers verschil hebt in de siliconenrand en dus het lichtinval, heb je bij snorkels weinig verschil. Een donkere siliconenrand geeft een donker zicht, waardoor je goed in donkere gebieden kan snorkelen. Transparante duikbrillen geven je een helderder zicht, maar hierdoor krijg je wel feller licht van de zon. Snorkels hebben vaak een anti-spat bovenkant, waardoor je minder snel water binnenkrijgt tijdens het in- en uitademen.

Atlantis snorkelmasker

De Atlantis snorkelmaskers, die uit een stuk bestaan, zijn tegenwoordig vaker wanneer je op vakantie gaat. Het voordeel van dit masker is dat je zowel door je mond als door je neus kan ademen. Hierdoor hoef je dus niet verplicht door je mond te ademen, wat bij een gewone snorkel wel de bedoeling is. Doordat het masker licht gebogen is, heb je een breed zichtveld, waardoor je alles onder water goed kan zien. Verder beslaat deze snorkelset minder snel dan een gewone snorkelset.

 

Bekijk hier het assortiment snorkels, snorkelsets en snorkelmaskers van de merken Atlantis, Mares, Rucanor en Speedo en ga voor de snorkelset die jij het leukst vind en het beste bij jou past. Het assortiment biedt zowel snorkel als snorkelsets voor kinderen en volwassenen aan.