On Running Sport On Cloudspark Running Shoes Womens

€ 170,00

Kleur:

IJs/Grove

Maat:

Productcode: 214454

Waar hardloopuitmuntendheid stijl ontmoet, ontdek On Running en de Cloudspark Hardloopschoenen. Ontworpen met een data-gedreven ethos, zijn deze trainers op maat gemaakt om perfect bij vrouwen te passen, waardoor een harmonieuze vorm ontstaat die elke stap omarmt.

Het bovenwerk, gemaakt van technisch mesh, past moeiteloos bij je voet, waardoor een op maat gemaakt gevoel ontstaat bij elke stap. Geniet van de dual-density zool met Helion en een nylon blend Speedboard die je vooruit stuwt met een tastbare energierendement, waardoor je hardloopervaring naar nieuwe hoogten van comfort en behendigheid wordt getild. De ronde neus, in combinatie met een strakke vetersluiting, biedt stijl en functionaliteit bij elke stap.

Of je nu 's ochtends vroeg of 's avonds laat rent, de reflecterende details die deze trainers versieren, zorgen ervoor dat je zichtbaar bent, zelfs bij weinig licht, waardoor een element van veiligheid aan je stijlvolle jog wordt toegevoegd. Voor de veeleisende vrouwen die zowel prestaties als verfijning zoeken, zijn de Cloudspark Trainers Women een must-have voor de garderobe van elke modebewuste atleet.

Samenstelling: Bovenwerk: gerecycled polyester. Voering: synthetisch. Zool: synthetisch. Verzorging: Raadpleeg het productlabel.