Geef nooit op!

Geef nooit op!

Maak je klaar voor de hitte deze zomer met de nieuwste kleding van Under Armour.

Under Armour

Ontdek de uitmuntende prestaties, de uitmuntende technologie en de tomeloze passie die kenmerkend zijn voor Under Armour. Van training en hardlopen tot voetbal en golf, collectie sportkleding, schoeisel en accessoires voor heren, dames en kinderen is nu al een referentie in sportkleding. Met technologieën als ColdGear, HeatGear en UA Storm biedt dit innovatieve merk een aantrekkelijk assortiment sportkleding en -schoenen. Van trainingspakken tot sportschoenen, van shorts tot t-shirts, van sweaters tot petten, maar ook thermisch ondergoed en tassen, Under Armour is er voor al je sportavonturen.

Project Rock

Project Rock

Project Rock-trainingskleding is ontworpen om je te helpen je grenzen te verleggen. Alles in deze collectie is persoonlijk goedgekeurd door de sterkste professionele worstelaar ooit: Dwayne Johnson zelf.

Under Armour FAQ

Under Armour is een toonaangevend Amerikaans bedrijf op het gebied van sportkleding, sportuitrusting en schoeisel. Opgericht in 1996, heeft Under Armour zich snel gevestigd als wereldleider in de sportkleding- en sportkledingindustrie. Door zijn toewijding aan innovatie, kwaliteit en prestaties blijft Under Armour high-tech producten leveren die voldoen aan de behoeften van atleten en sportliefhebbers over de hele wereld.