Geef niet op!

Geef niet op!

Of het nu voor je wekelijkse parkrun is of om je klaar te stomen voor een grote run, Adidas is er om je te ondersteunen met de nieuwste uitrusting, zodat je niet opgeeft!

Adidas

Adidas is meer dan alleen een merk –, het is een wereldwijd icoon. De drie strepen zijn onder de duizend herkenbaar en symboliseren excellentie in de wereld van sport en casual mode. Sinds Jesse Owens op de Olympische Spelen van 1936 een paar Adidas-racepieken heeft aangetrokken, loopt het merk voorop in de sportindustrie en vertoont het geen tekenen van vertraging. Aanwezig in bijna alle sport- en vrijetijdsactiviteiten, met een bijzonder sterke voetafdruk in voetbal, atletiek, training, golf, tennis en rugby, Adidas heeft zichzelf gevestigd als een essentieel merk voor iedereen. Mis de nieuwste Adidas-nieuwigheden bij Sports World niet om aan al uw behoeften te voldoen in schoenen, kleding, accessoires en uitrusting.

adidas Predator

adidas Predator

Duik nu in de nieuwe collectie Marine Rush voetbalschoenen van Adidas. Met marineblauwe tinten geeft deze collectie een frisse draai aan je Predator-, Copa- en X-schoenen. Mis de kans niet om een plons te maken op het veld!

adidas FAQ's

Adidas is een populair merk in kleding en sportartikelen. Het is opgericht in 1949 en produceert een breed scala aan producten, waaronder sportschoenen, kleding en accessoires.