Nike Phantom Luna II Club Junior Firm Ground Football Boots

€ 48,00

Kleur:

Zwart/Zwart

Maat:

Productcode: 084215

Maak je toekomstige superster klaar om hun spel naar een hoger niveau te tillen met de Nike Phantom Luna II Club Junior Firm Ground voetbalschoenen. Deze schoenen geven hen de precisie die ze nodig hebben om hun spelinstincten te laten schitteren.

Met NikeSkin en een mesh-touchzone helpen deze schoenen de precisie op het veld te verbeteren, waardoor jonge voetballers de bal met vertrouwen en stijl kunnen controleren. De behendigheidsplaat is ontworpen om met hen te zwenken en te sprinten, waardoor hun spontane spelgeest wordt ontstoken en ze een voorsprong krijgen op de concurrentie. De Dynamic Fit-kraag zorgt voor een veilige en comfortabele pasvorm, zodat ze zich op het spel kunnen concentreren zonder afleiding. Om het ontwerp compleet te maken, siert het klassieke swoosh-merk elk zijpaneel en vertegenwoordigt hun toewijding en passie voor het mooie spel.

Samenstelling: Bovenwerk: synthetisch. Voering: textiel. Zool: synthetisch. Verzorging: Raadpleeg het productlabel voor de volledige samenstelling en verzorgingsinstructies.