Puma Ultra Ultimate Firm Ground Football Boots

€ 175,00

Kleur:

Zwart/Asfalt

Maat:

Productcode: 203219

Ontsteek je voetbalgame en stijg naar de overwinning met de Puma Ultra Ultimate Firm Ground Voetbalschoenen. Als merk dat voetbal ademt, is Puma toegewijd om je prestaties op het veld te verbeteren, en deze schoenen zijn daarop geen uitzondering. Het lichtgewicht ULTRAWEAVE-bovenwerk van deze schoenen creëert een gestroomlijnd silhouet, waardoor je met behendigheid en precisie kunt bewegen. Ontworpen om duurzaamheid te verbeteren, biedt de versterkte PWRTAPE extra stabiliteit en ondersteuning, waardoor snelle richtingsveranderingen mogelijk zijn die je tegenstanders in ontzag achterlaten.

De dual-density SPEEDPLATE buitenzool haalt inspiratie uit Puma track running spikes en levert verbeterde tractie en behendigheid op stevige ondergronden. Met het Lightweight Dynamic Motion System kun je moeiteloos onvoorspelbare bewegingen en veranderingen in tempo navigeren, waardoor verdedigers achterblijven. Comfort is van het grootste belang, daarom hebben deze schoenen een platte vetersluiting voor een veilige pasvorm en extra comfort gedurende de hele wedstrijd. En natuurlijk maakt de kenmerkende Puma-branding de look compleet, een badge van eer die aangeeft dat je deel uitmaakt van een wereldwijde gemeenschap van gepassioneerde voetbalfans. Ontworpen voor felle en competitieve gelegenheden op stevige ondergrond, zijn de Puma Ultra Ultimate Firm Ground Voetbalschoenen jouw sleutel tot het ontsluiten van je volledige potentieel.

Samenstelling: Bovenwerk: 95,51% synthetisch, 4,49% textiel. Voering: 66,40% textiel, 33,60% synthetisch. Buitenzool: 100% synthetisch. Verzorging: Volg de verzorgingsinstructies op.